Om os

Tag på en smagsrejse til Østen og nyd en autentisk og særdeles velfungerende sammensætning af smagsnoter, når Indian Maharaja serverer en 5-retters menu, Her sættes høje standarder for indisk mad, hvor en urgammel madtradition holdes i hævd. Menuen vil med garanti sender tankerne mod østlige og varmere himmelstrøg!

 

Bestem selv styrken

Maharaja har et stort menukort med godt 60 retter, som restauranten understreger kan justeres i krydderi- og chilistyrke, så de passer til selv sartere danskeres ganer.

 

Masser af vegetarmad

Retterne er delt op i retter med lam, kylling, oksekød, men mange indere er vegetarer, og derfor er en indisk restaurant tit et godt bud, hvis du skal invitere en vegetar ud.

 

Spis som inderne

En af husets specialiteter er thali, som betyder en samling af små retter, pappadams, dips og ris i stålskåle på en bakke. Ofte er thali vegetarisk, men på Maharaja indgår kødretter også i thali’en.

Thali er et godt bud, hvis I kun er to personer, men gerne vil spise som inderne spiser. De bestiller ikke hver sin ret, men en masser retter, som hele selskabet spiser, så de kan smage mest muligt.

 

Kylling til ungerne

Har du ungerne med, kan du få et cremet, indisk kyllingegryde eller en fiskefilet med pommes frites og ketchup.

 

Brød og ris bestilles oveni

Husk at ris og brød ofte skal bestilles særskilt, når du spiser indisk, Chapati og roti er lækre, flade grahamsbrød bagt uden gær, mens naan er af hvidt, fint mel. Inderne har altid (ofte stærke) pickles, mangochutney og raita på bordet, når de spiser.

 

Raita dæmper chili

Raita er en yoghurt-dressing, som er god at have i nærheden, hvis man har fået bestilt sin karry i en lige lovlig autentisk chili-styrken, da den dæmper chilismagen ligesom velourgardiner dæmper lydniveauet i et lokale.

 

Restaurant Maharaja fik følgende madanmeldelser:

  • Skærmbillede 2016-04-16 kl. 17.09.42
  • 4 Kokkehuer (Politiken) 2009
  • 4 Postryttere (SYDSVENSKAN) 2010
  • 3 Stjerner (Berlingske Tidende) 2010
  • ARLA, Maharaja, “Et køkken med yoghurt her, der og alle vegne..”